ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Σφοδρή σύγκρουση οχήματος με πάσσαλο - Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται 47χρονος

ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Σφοδρή σύγκρουση οχήματος με πάσσαλο - Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται 47χρονος

Γύρω στη μία το μεσημέρι της Κυριακής 10/9, ενώ 25χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Έβερεστ στο Καλό Χωριό στην επαρχία Λάρνακας, έχοντας δύο πρόσωπα ως συνεπιβάτες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ. 

Ένας από τους επιβάτες του οχήματος, ηλικίας 47 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 47χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τους Αστυνομικούς Σταθμούς Πέγειας και Αραδίππου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE