ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασίζει το Συμβούλιο Οδικών Μεταφορών για τα τεκταινόμενα στον ΟΣΕΛ – Εξετάστηκε ενδεχόμενο ανάκλησης άδειας

Αποφασίζει το Συμβούλιο Οδικών Μεταφορών για τα τεκταινόμενα στον ΟΣΕΛ – Εξετάστηκε ενδεχόμενο ανάκλησης άδειας

Υπό το μικροσκόπιο του Συμβουλίου Οδικών Μεταφορών τέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας.

Του Φάνη Μακρίδη Το Δ.Σ. συνεδρίασε την Τρίτη (12/09) κι εξέτασε όλες τις παραμέτρους που αναδείχθηκαν την τελευταία περίοδο και αφορούν τον ΟΣΕΛ. «Λήφθηκαν υπόψιν όλα τα δεδομένα, εξετάστηκαν, ενώ οι συμμετέχοντες στη συνεδρία έχουν λάβει στοιχεία σε γραπτή μορφή για να τα αξιολογήσουν» ανέφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline. «Δόθηκε εκ νέου ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα. Το Συμβούλιο Οδικών Μεταφορών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα λάβει σχετικές αποφάσεις και θα πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα» αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας από την ίδια πηγή πληροφόρησης. Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο μπορεί να αναστείλει ή να ανακαλέσει την άδεια του ΟΣΕΛ. Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας τα μέλη του Συμβουλίου θα διευθετήσουν νέα συνεδρίαση για την ερχόμενη. Σημειώνεται πως στο Συμβούλιο Οδικών Μεταφορών συμμετέχουν ο διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ένα στέλεχος της Νομικής Υπηρεσίας, ένα του Γενικού Λογιστηρίου, ένα του Υπουργείου Εργασίας και ένα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη (07/09) ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Ιορδάνης Ιορδάνους και Κυριάκος Κυριάκου, αντίστοιχα, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή. Είχαν παραδεχθεί ενοχή σε κατηγορία ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 «δια ψευδών παραστάσεων αποπειράθηκαν να εξασφαλίσουν από την Κυπριακή Δημοκρατία το χρηματικό ποσό των 77.556 ευρώ χρησιμοποιώντας πλαστά τιμολόγια». Εξάλλου, την περασμένη Παρασκευή (08/09) ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης έθεσε με επιστολή του στο Υπουργείο Συγκοινωνιών θέμα διακοπής της σύμβασης με τον ΟΣΕΛ και τερματισμό της κρατικής χορηγίας επικαλούμενος υπερπληρωμές 4-7,5 εκ. που είχαν γίνει στον Οργανισμό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Με μηνιαία εισοδήματα 16.000 ευρώ, δυο σπίτια και τρία αυτοκίνητα αξίας 100.000 ευρώ, πήγε να “αρπάξει” 77.556 από την Κυπριακή Δημοκρατία Κόβει τα 2 εκατομμύρια μηνιαίως στον ΟΣΕΛ ο Ελεγκτής – Επικαλείται υπερπληρωμές 4 – 7,5 εκατομμύρια ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΕΛ: Καθυστέρηση και όχι μόνο «έβγαλαν» Ιορδάνους και Κυριάκου από τη φυλακή – Πληροφορίες για έφεση ΟΣΕΛ: 15 μήνες με αναστολή τριών ετών επιβλήθηκε σε Ιορδάνη Ιορδάνους και Κυριάκο Κυριάκου ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΕΛ: Αλλαγές στο κατηγορητήριο από κατηγορούσα αρχή – Θέμα για προθέσεις των Ιορδάνους και Κυριάκου ΟΣΕΛ: Δίκη απρόβλεπτων καταστάσεων – Στις 4 Σεπτεμβρίου ακούν την ποινή τους Ιορδάνους και Κυριάκου ΟΣΕΛ: Αντιμέτωποι με φυλάκιση Ιορδάνους και Κυριάκου– Πήγαν να αποσπάσουν 77.556 ευρώ από την Δημοκρατία με πλαστά τιμολόγια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Επαρχιακό Λευκωσίας: Αναστάληκε ποινική δίωξη για ένα… «υ»! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για ΟΣΕΛ: Άσοι στα κόλπα και στις πατέντες ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Έγιναν μεγαλομέτοχοι στον ΟΣΕΛ με… κόλπο γκρόσο! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 7.153,70 το μηνιαίο κόστος της συζύγου του Ιορδάνους στον ΟΣΕΛ! Τ. Μιχαηλίδης για ΟΣΕΛ: «Μας απέλυσαν γιατί καταγγείλαμε ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Τ. Μιχαηλίδης: «Έτσι γινόταν η κομπίνα με τα καύσιμα στον ΟΣΕΛ»!    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top