Με sleeping bag στο επιτελείο Μαλά η Ειρήνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με sleeping bag στο επιτελείο Μαλά η Ειρήνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας και επίσημα έχουν μπει τα επιτελεία των υποψηφίων με κάποιους να τελούν εγκαίνια και κάποιους προσφάτως να βρίσκουν τους χώρους που θα τους φιλοξενούν μέχρι τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικόλας Παπαδόπουλος: Θα φέρουμε πίσω την ευημερία και αξιοπρέπεια του λαού -Εγκαινίασε το επιτελείο του Στη δεύτερη κατηγορία δηλαδή των όσων έχουν βρει τους χώρους που θα τους στεγάσουν, ανήκει το επιτελείο Μαλά, με την βουλευτή του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπο Τύπου του υποψηφίου να γράφει χαρακτηριστικά: «Καλή μας αρχή . Στο επιτελείο μας . Εδώ θα ξημεροβραδιαζόμαστε για τους επόμενους 5 μήνες. Φέρτε καφέδες ...και κανένα sleeping bag να βρίσκεται -:)».  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE