Ο Σεκού Σισέ μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports

Ο Σεκού Σισέ μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης πανηγύρισε ο Σεκού Σισέ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ένα τέρμα που χάρισε και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Αμμοχώστου με τον ίδιο τον Σισέ να παρουσιάζεται πολύ καλύτερος σε σχέση με το ντεμπούτο του απέναντι στην Αλκή.

Ο 32χρονος επιθετικός δείχνει ότι θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες που θα στηριχθεί ο Ρόνι Λέβι. Με την εμπειρία του, την ταχύτητα του αλλά και το γεγονός ότι «μυρίζεται» το γκολ, θα είναι σίγουρα ένα από τα «όπλα» της «Κυρίας» την φετινή περίοδο.

Το ThemaSports είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του και να μας παραχωρήσει τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE