LIFESTYLE

Η Δέσποινα Ολυμπίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Ποζάρει με τις μαίες της κλινικής στην Αθήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Δέσποινα Ολυμπίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Ποζάρει με τις μαίες της κλινικής στην Αθήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 6 Σεπτεμβρίου έφερε στην κόσμο το πρώτο της παιδί και όπως θα διαπιστώσετε από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα λάμπει από ευτυχία.

Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι μια τρισευτυχισμένη γυναίκα, αφού εδώ και λίγες μέρες κρατά στα χέρια της το υγιέστατο της αγόρι. Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια είχε επιλέξει να κρατήσει μια διακριτική στάση όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της και η είδηση ότι είναι έγκυος έγινε γνωστή λίγο πριν γεννήσει! Την ίδια στάση κράτησε και κατά την γέννηση του γιου της. Η Δέσποινα και  σύντροφός της, Πάνος Δούκας, είναι τρισευτυχισμένοι με το μωρό τους στο σπίτι τους. Μάλιστα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει το προσωπικό που τη βοήθησε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Έτσι ανέβασε στα social media τις παρακάτω φωτογραφίες σχολιάζοντας: "Αυτά είναι 7 από τα 14 κορίτσια , που με περιποιήθηκαν κ με βοήθησαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια προσωπικά, αλλά κ όλο το προσωπικό του "ΙΑΣΩ" , το γιατρό μου Θεολογο Δημητριαδη, τη μαία μου Ρενα , τους παιδιάτρους , την αναισθησιολόγο κ όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή. Τα κορίτσια του 7ου ορόφου ξεκινώντας από: την προϊσταμένη Ιωάννα Ιερομνύμων, Ολυμπία Μουρτίδη, Γιούλη Κουϊμτζή, Μυντλάρσκα Μαλγκοζάτα, Χριστινα Γκιόκα, Ταρσία Καλέα, Μαριάννα Μπινιάρη, Γιαννα Μπέλλου, Ουρανία Πετρουλάκη, Νεκταρία Τσίγκανου , Ευαγγελία Λαρυγγάκη, Γιωτα Πανά , Ιφιγενεια Κορκολή, Σοφια Ζιάγαρη. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρείτε. "

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top