Γκάλοπ ThemaSports: Οι προβλέψεις του κόσμου για τα δύο ντέρμπι (video)

Γκάλοπ ThemaSports: Οι προβλέψεις του κόσμου για τα δύο ντέρμπι (video)

Μετά την ποδοσφαιρική πανδαισία μεσοβδόμαδα μετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε πίσω στα δικά μας, καθώς η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί σε τρεις δόσεις αυτό το Σαββατοκυριάκο με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας

Στο πρόγραμμα της 4ης στροφής του φετινού μαραθωνίου, έχουμε παιχνίδια αμφίρροπα με ομάδες από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έχουμε την πρώτη έξοδο της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», όμως τα δύο παιχνίδια που κεντρίζουν του ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κοινού στην Κύπρο, είναι τα ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΛ, αλλά και του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.