Γκάλοπ ThemaSports: Οι προβλέψεις του κόσμου για τα δύο ντέρμπι (video)

Γκάλοπ ThemaSports: Οι προβλέψεις του κόσμου για τα δύο ντέρμπι (video)

Μετά την ποδοσφαιρική πανδαισία μεσοβδόμαδα μετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε πίσω στα δικά μας, καθώς η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί σε τρεις δόσεις αυτό το Σαββατοκυριάκο με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας

Στο πρόγραμμα της 4ης στροφής του φετινού μαραθωνίου, έχουμε παιχνίδια αμφίρροπα με ομάδες από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έχουμε την πρώτη έξοδο της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», όμως τα δύο παιχνίδια που κεντρίζουν του ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κοινού στην Κύπρο, είναι τα ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΛ, αλλά και του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.