ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… έλεγχος των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής! (ανάλυση)

Ο… έλεγχος των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής! (ανάλυση)

> style="text-align: justify"> >

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, το ThemaSports περνάει από… «κόσκινο» τους διαιτητές και κρίνει την απόδοση που είχαν στα επτά ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η «σούμα» κρίνεται ξανά θετική, παρότι σε κάποια παιχνίδια είχαμε προβληματικές διαιτησίες, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια από αυτές αλλοίωσε αποτέλεσμα.

Να επαναλάβουμε ότι για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σωστοί και αντικειμενικοί στην κρίση μας, ζητήσαμε την άποψη όλων των συντακτών του ThemaSports, οι οποίοι και αυτή την εβδομάδα έδωσαν το παρών ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑ γήπεδα που διεξήχθησαν τα ισάριθμα ματς της 4ης αγωνιστικής!

Επειδή ενδεχομένως κάποιοι αναγνώστες μας να δυσαρεστηθούν από τα γραφόμενα μας, θεωρώντας ότι ευνοήσαμε ή αδικήσαμε κάποιες ομάδες, «ξεχνώντας επίτηδες» κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, να τονίσουμε ξανά ότι δεν είναι η δουλειά μας να «παίρνουμε» τις φάσεις μία προς μία από κάθε παιχνίδι και να βγάζουμε «πόρισμα» για το ποια ομάδα αδικήθηκε ή ευνοήθηκε περισσότερο και ούτε φυσικά διεκδικούμε το… «αλάθητο του Πάπα».


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top