Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η ΑΕΚ μένει Λάρνακα αυτή την αγωνιστική, όμως θα χρειαστεί να μεταβεί στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ και θα κλείσει την δεύτερη δόση της 5ης αγωνιστικής.
Η ήττα και η συντριβή από την Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη (20/9), ομολογουμένως άνοιξε αρκετές «πληγές» και σκόρπισε την απογοήτευση σε όλους στο οικοδόμημα της ΑΕΚ, όμως φυσικά δεν θα πρέπει να παίρνει κανένα από κάτω καθώς ο δρόμος μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου είναι μακρύς, και καλούνται όλοι άμεσα να σηκώσουν κεφάλι.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά την βαριά ήττα είχε ελάχιστο χρόνο μπροστά του για να αλλάξει την κακή ψυχολογία στην οποία περιήλθαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του μετά από την βαριά ήττα, και τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε να το διαχειριστεί σωστά, τώρα αν αυτό το πέτυχε θα αποδειχθεί στο αποψινό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




