ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ασφυξία δια πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Λευτέρη Χίντηρου

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ασφυξία δια πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Λευτέρη Χίντηρου

Ο 67χρονος Λευτέρης Χίντηρος κάτοικος Λεμεσού, εντοπίστηκε νεκρός, γύρω στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 24/9. Το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε να επιπλέει σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή στην Αμαθούντα από μικρό αμφίβιο αεροσκάφος που πετούσε πάνω από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε το πρωί της Δευτέρας 25/9, την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 67χρονου ψαρά, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία δια πνιγμού. Θυμίζουμε ότι τα ίχνη του 67χρονου είχαν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής 22/9 όταν είχε πάει με την βάρκα του για ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή Καρνάγιο στη Λεμεσό και εντοπίστηκε την Κυριακή 24/9 να επιπλέει αναίσθητος σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή Αμαθούντα. Το άψυχο σώμα του ερασιτέχνη ψαρά αναγνώρισε ο γιος του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: O Λευτέρης Χίντηρος ο άτυχος ψαράς που εντοπίστηκε νεκρός ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαράς – Αμφίβιο αεροσκάφος τον εντόπισε να επιπλέει ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το αμφίβιο αεροσκάφος που έκανε την μοιραία ανακάλυψη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή Μαρινέλλα Παναγιώτου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top