Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Αρκετά καυστικός με την απόδοση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε με το πέρας του αγώνα στην κάμερα του Themasports.com για το ντέρμπι της Λεμεσού, τα δυο πρόσωπα της που παρουσίασε η ομάδα και το ματς που έρχεται απέναντι στην Έβερτον.

Άλεξ ένα σχόλιο για το ντέρμπι…
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε την κατοχή. Στην επανάληψη χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Σταματήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

Ποιος είναι ο λόγος που παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι ο Απόλλωνας…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.