Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Αρκετά καυστικός με την απόδοση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε με το πέρας του αγώνα στην κάμερα του Themasports.com για το ντέρμπι της Λεμεσού, τα δυο πρόσωπα της που παρουσίασε η ομάδα και το ματς που έρχεται απέναντι στην Έβερτον.

Άλεξ ένα σχόλιο για το ντέρμπι…
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε την κατοχή. Στην επανάληψη χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Σταματήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

Ποιος είναι ο λόγος που παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι ο Απόλλωνας…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.