Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Αρκετά καυστικός με την απόδοση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε με το πέρας του αγώνα στην κάμερα του Themasports.com για το ντέρμπι της Λεμεσού, τα δυο πρόσωπα της που παρουσίασε η ομάδα και το ματς που έρχεται απέναντι στην Έβερτον.

Άλεξ ένα σχόλιο για το ντέρμπι…
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε την κατοχή. Στην επανάληψη χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Σταματήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

Ποιος είναι ο λόγος που παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι ο Απόλλωνας…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE