Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Άλεξ Ντα Σίλβα στο ThemaSports: «Πρέπει να ξυπνήσουμε…» (βίντεο)

Αρκετά καυστικός με την απόδοση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε με το πέρας του αγώνα στην κάμερα του Themasports.com για το ντέρμπι της Λεμεσού, τα δυο πρόσωπα της που παρουσίασε η ομάδα και το ματς που έρχεται απέναντι στην Έβερτον.

Άλεξ ένα σχόλιο για το ντέρμπι…
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε την κατοχή. Στην επανάληψη χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Σταματήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο».

Ποιος είναι ο λόγος που παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι ο Απόλλωνας…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE