ΠΑΡΑ-THEMA

Το συγκινητικό μήνυμα για την Έλενα που έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο της Καλλιπόλεως: «Συγγνώμη που δεν ήμουν δίπλα σου…»

Το συγκινητικό μήνυμα για την Έλενα που έχασε τη ζωή της στο θανατηφόρο της Καλλιπόλεως: «Συγγνώμη που δεν ήμουν δίπλα σου…»

Λόγια πόνου κι αγάπης που είναι αδύνατον να μην συγκινήσουν έναν άνθρωπο…

Η Μ. Π. από την Λάρνακα ήταν καρδιακή φίλη με την Έλενα Νικολάε που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης (26/09) στο θανατηφόρο τροχαίο στην λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία. Με ανάρτησή της στο facebook, εξέφρασε τον πόνο ψυχής της για την απώλεια της 22χρονης αδερφής της, όπως τη χαρακτηρίζει, με την οποία έζησε πολλά, ενώ αποδίδει σε αδρές γραμμές πόσο ποιοτικός άνθρωπος ήταν η εκλιπούσα. «Σήμερα ο Θεός, πήρε μαζί του ένα από τα σημαντικότερα άτομα που έχω στη ζωή μου, μου πήρε την καλύτερη φίλη, αδελφή, μου πήρε κάτι πολύτιμο. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους που επέλεξε αυτή να πάρει μαζί του, διάλεξε ένα άγγελο να το έχει μαζί του εκεί ψηλά στον ουρανό , τον ομορφότερο άγγελο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί καλά ή κακά , τα γέλια μας και τα δάκρυα μας. Συγνώμη που δεν ήμουν δίπλα σου να σου κρατάω το χέρι και να σε αποχαιρετήσω όπως σου άξιζε , όπως ήθελα. Σ’αγαπώ και πάντα θα σ’ αγαπώ... ευχαριστώ για όλα.. θα σ’ έχω για πάντα στην καρδιά μου ως την πιο γλυκιά και ομορφότερη ανάμνηση φιλίας που είχα ποτέ...», σημειώνει η Μ.Π. Μακάρι να είναι η τελευταία φορά που θα θρηνήσουμε για άδικο χαμό νέων ανθρώπων στην άσφαλτο… ΜακΦαν ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου – Μεσίστιες οι σημαίες ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Σφοδρότατη η σύγκρουση – Πρώτα σε δένδρο, μετά σε τοίχο και εν συνεχεία σε όχημα το οποίο συγκρούστηκε με άλλο  ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Η τραγική ιστορία του εορτάζοντα Πάρη και της Έλενας πρέπει να μας ταρακουνήσει – Δεν ήξερε όταν του ευχόταν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛIΠΟΛΕΩΣ: Διαδικασία ενημέρωσης των οικείων των θυμάτων – Στο επικίνδυνο σημείο της λεωφόρου το μοιραίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  Τραγωδία στη Λευκωσία με το καλημέρα – Διπλό θανατηφόρο στην Καλλιπόλεως  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top