Δεύτερο «χαστούκι» και… έπεσε!

Δεύτερο «χαστούκι» και… έπεσε!

Στο ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής του Τσάμπιονσιπ Αγγλίας η Λιντς του Τόμας Κρίστιανσεν έχασε εκτός έδρας από την Κάρντιφ με 3-1.

Δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Η Κάρντιφ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0. Στο 28ο λεπτό ο Ζοχόρε Κένεθ (Zohore Kenneth) άνοιξε το σκορ, ενώ στο 37ο λεπτό ο Χοϊλεττ Τζούνιορ (Hoilett Junior) ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Τα άσχημα συνεχίστηκαν για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Κούπερ Λάιαμ (Cooper Liam) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Λιντς συνέχισε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.