Εκτός για ένα δεκαήμερο ο Χριστοφή

Εκτός για ένα δεκαήμερο ο Χριστοφή

Το χτύπημα που αποκόμισε ο Δημήτρης Χριστοφή στο γόνατο, στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινης, ήταν ικανό για να αφήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Διεθνή Κύπριο εξτρέμ της Ομόνοιας εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα δεκαήμερο.

Ο Τζίμης τις προηγούμενες μέρες έκανε αποθεραπεία ελεώ του τραυματισμού του και θα την συνεχίσει και τις επόμενες μέρες, και όπως όλα δείχνουν ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στερηθεί της υπηρεσίες του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το ερχόμενο Σαββάτο.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου, θα είναι ευεργετική για τον Δημήτρη Χριστοφή, αφού θα έχει στην διάθεση του ένα χρονικό διάστημα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο πόδι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.