ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορήθηκε ο 33χρονος για την επίθεση σε νοσηλευτές στο Γεν. Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορήθηκε ο 33χρονος για την επίθεση σε νοσηλευτές στο Γεν. Νοσοκομείο

Στο τελικό στάδιο διερεύνησης, βρίσκεται η υπόθεση επίθεσης εναντίων νοσηλευτών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τα ξημερώματα της Κυριακής 24/9.

Η υπόθεση αναμένεται σύντομα να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να ξεκινήσει ποινική δίωξη, ανέφερε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, σε συνέντευξη τύπου στο Αρχηγείο της Αστυνομίας την Τετάρτη (27.9). Ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί γραπτώς, δήλωσε ο κ. Στυλιανού, για αδικήματα που αφορούν επίθεση με πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, απειλής χρήσης βίας, δημόσιας εξύβρισης, πρόκλησης ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς. Ο κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι την Τετάρτη (27/9) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις συντεχνίες των νοσηλευτών στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, ενώ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την συμμέτοχη της Αστυνομίας. Ο κ. Στυλιανού, αναφέρθηκε στη καλή συνεργασία σε θετικό κλίμα με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και εξέφρασε την πρόθεση της Αστυνομίας να μετάσχει σε τεχνική επιτροπή για το θέμα. Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top