ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής του ΑΚΕΛ δικαιολόγησε τον Φαίδωνος διότι η Χαραλαμπίδου κινείται στην ίδια λογική

Βουλευτής του ΑΚΕΛ δικαιολόγησε τον Φαίδωνος διότι η Χαραλαμπίδου κινείται στην ίδια λογική

Οι δημόσιες καταγγελίες Φαίδωνος για διαφθορά πολιτικών προσώπων ενόχλησε σφόδρα το ΑΚΕΛ, τον οποίο κάλεσε πολλάκις με ανακοινώσεις αλλά και στα διάφορα πάνελ να τις τερματίσει από «αέρος». Όταν όμως η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δημοσίευσε βίντεο με ξυλοδαρμό στις κεντρικές φυλακές, βουλευτής του κόμματος δεν εξέφρασε την ίδια θέση.

Του Τάσου Χριστοδούλου Ένας από τους λόγους που το ΑΚΕΛ αντέδρασε με την πρακτική του -προερχόμενου από τον ΔΗΣΥ- Φαίδωνος, ήταν οι ψίθυροι, που ενέπλεκαν τον Άντρο Κυπριανού στις εν λόγω καταγγελίες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρος Κυπριανού: «Eπιχειρούν να με εμπλέξουν στις καταγγελίες στις οποίες προβαίνει ο κ. Φαίδωνος» Το επιχείρημα του κ. Φαίδωνος με το οποίο αιτιολογούσε τις δημόσιες του καταγγελίες ήταν η άσκηση πίεσης στους αρμόδιους από την κοινή γνώμη μέσω της δημοσιοποίησης στα Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με τις καταγγελίες Φαίδωνα για δυο πολιτικούς αρχηγούς και ένα βουλευτή – «Ζήτησε από επιχειρηματία να του δώσει λεφτά μαύρα» – VIDEO Όταν όμως η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, προχώρησε στην δημοσιοποίηση του βίντεο με τον ξυλοδαρμό δεσμοφύλακα στις κεντρικές φυλακές τα πράγματα άλλαξαν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Οπτικό υλικό με επίθεση σε δεσμοφύλακα στις Κεντρικές Φυλακές – VIDEO Το ΑΚΕΛ δια στόματος του βουλευτή του Γιώργου Γεωργίου εκ Λεμεσού, ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 28/9 στο ΡΙΚ, όχι μόνο δεν είδε κάτι μεμπτό στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο κ. Φαίδωνος αλλά το χρησιμοποιήσε και ως επιχείρημα για να προστατεύσει την Ειρήνη Χαραλαμπίδου και την δημοσιοποίηση του βίντεο. Ο κ. Γεωργίου, υποστήριξε ότι και στην περίπτωση των καταγγελιών του κ. Φαίδωνος πρέπει να μελετούμε την ουσία και όχι τον τρόπο με τον οποίο καταγγέλει. Έτσι, όπως υποργράμμισε, και στην περίπτωση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου δεν έχει σημασία ποιος της έδωσε το βίντεο, αλλά τα προβλήματα των Κεντρικών Φυλακών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Στεφάνου: «Ο κ. Κυπριανού με τον συμπέθερο του και έναν φίλο οικοδόμο έκαναν εργασίες στην τουαλέτα και άλλαξαν πορτοπαράθυρα» – VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top