Πού πέρνει την Άντρεα ο Μερκής όταν έχει ρεπό; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πού πέρνει την Άντρεα ο Μερκής όταν έχει ρεπό; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποκαλεί την γυναίκα του "princess'' και φροντίζει να ικανοποιεί κάθε της επιθυμία.

Την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μερκής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με την γυναίκα του. Ο άσος του ΑΠΟΕΛ και η Άντρεα Κυριάκου εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του Λεμεσιανού ποδοσφαιριστή βρέθηκαν σε παραλιακό σημείο του νησιού μας και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα. Φρόντισαν μάλιστα να επισκεφθούν γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής. Η σύζυγός του άλλωστε μίλησε πολλές φορές για το πάθος της για το φαγητό, αν και η σιλουέτα της άλλα δείχνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE