ΠΑΡΑ-THEMA

«Κάπου στο Γέρι(μα)» - Οι στάσεις λεωφορείων ανά το παγκόσμιο και η σύγκριση με την Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κάπου στο Γέρι(μα)» - Οι στάσεις λεωφορείων ανά το παγκόσμιο και η σύγκριση με την Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι κοινή διαπίστωση ότι στην Κύπρο η μετάβαση που επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για δημιουργία οργανισμού συγκοινωνιών στις επαρχίες παγκύπρια δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Παρόλο που μετρά ήδη περισσότερα από 7 χρόνια λειτουργία ορισμένα κακέκτυπα που έμειναν από προηγούμενες εποχές δεν φαίνεται να διορθώνονται.

Το προβλήματα φυσικά δεν εντοπίζονται μόνο στο γεγονός ότι εκμεταλλεύονται την νέα κατάσταση αξιωματούχοι των οργανισμών. Τα προβλήματα εντοπίζονται και στο γεγονός ότι οι στάσεις λεωφορείων ακόμα και στο 2017 φαίνεται να είναι σε εποχές μεσαίωνα. Αυτό φαίνεται και από φωτογραφία την οποία δημοσιεύει η γνωστή διαδικτυακή ομάδα «ΞΕΡΟΤΗΑΝΑ ΠΑΦΟΥ» στην οποία δείχνει στάσεις λεωφορείων από μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Τόκιο και καταλήγει με μια στάση λεωφορείων στο Γέρι όπου όποιος θέλει να αναμένει το λεωφορείο μπορεί να καθίσει σε μια πλαστική καρέκλα. Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη στάση είναι για σχολικό λεωφορείο. Δείτε την φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top