Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Επίσημο ντεμπούτο έκαναν χθες δυο νέοι παίχτες του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ Πιτσιάν και ο ΒελγοΙταλός χαφ Λούκα Πολίτσι (φωτό).

Για μια ώρα παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε καθόλου πίσω η ομάδα. Γενικότερα δεν βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για τον Ρουμάνο αμυντικό. Έκανε μια στραβοκλωτσιά (στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα) στην επανάληψη, η οποία παρ’ ολίγο να κοστίσει.

Είναι προφανές, ότι η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, θέλει να… προετοιμαστεί κι ενόψει του γεγονότος ότι θα απουσιάζει ο Ρομπέρζ με την Αταλάντα σε 17 μέρες. Χθες πάντως επέλεξε να ξεκουράσει τον Ισπανό Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.