Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Επίσημο ντεμπούτο έκαναν χθες δυο νέοι παίχτες του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ Πιτσιάν και ο ΒελγοΙταλός χαφ Λούκα Πολίτσι (φωτό).

Για μια ώρα παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε καθόλου πίσω η ομάδα. Γενικότερα δεν βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για τον Ρουμάνο αμυντικό. Έκανε μια στραβοκλωτσιά (στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα) στην επανάληψη, η οποία παρ’ ολίγο να κοστίσει.

Είναι προφανές, ότι η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, θέλει να… προετοιμαστεί κι ενόψει του γεγονότος ότι θα απουσιάζει ο Ρομπέρζ με την Αταλάντα σε 17 μέρες. Χθες πάντως επέλεξε να ξεκουράσει τον Ισπανό Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE