Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Επίσημο ντεμπούτο έκαναν χθες δυο νέοι παίχτες του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ Πιτσιάν και ο ΒελγοΙταλός χαφ Λούκα Πολίτσι (φωτό).

Για μια ώρα παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε καθόλου πίσω η ομάδα. Γενικότερα δεν βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για τον Ρουμάνο αμυντικό. Έκανε μια στραβοκλωτσιά (στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα) στην επανάληψη, η οποία παρ’ ολίγο να κοστίσει.

Είναι προφανές, ότι η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, θέλει να… προετοιμαστεί κι ενόψει του γεγονότος ότι θα απουσιάζει ο Ρομπέρζ με την Αταλάντα σε 17 μέρες. Χθες πάντως επέλεξε να ξεκουράσει τον Ισπανό Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE