Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Επίσημο ντεμπούτο έκαναν χθες δυο νέοι παίχτες του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ Πιτσιάν και ο ΒελγοΙταλός χαφ Λούκα Πολίτσι (φωτό).

Για μια ώρα παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε καθόλου πίσω η ομάδα. Γενικότερα δεν βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για τον Ρουμάνο αμυντικό. Έκανε μια στραβοκλωτσιά (στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα) στην επανάληψη, η οποία παρ’ ολίγο να κοστίσει.

Είναι προφανές, ότι η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, θέλει να… προετοιμαστεί κι ενόψει του γεγονότος ότι θα απουσιάζει ο Ρομπέρζ με την Αταλάντα σε 17 μέρες. Χθες πάντως επέλεξε να ξεκουράσει τον Ισπανό Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.

BEST OF TOTHEMAONLINE