Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Έπαιξαν και δυο νέοι με Σαλαμίνα – Πως τους είδαμε…

Επίσημο ντεμπούτο έκαναν χθες δυο νέοι παίχτες του Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ Πιτσιάν και ο ΒελγοΙταλός χαφ Λούκα Πολίτσι (φωτό).

Για μια ώρα παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε καθόλου πίσω η ομάδα. Γενικότερα δεν βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα για τον Ρουμάνο αμυντικό. Έκανε μια στραβοκλωτσιά (στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα) στην επανάληψη, η οποία παρ’ ολίγο να κοστίσει.

Είναι προφανές, ότι η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, θέλει να… προετοιμαστεί κι ενόψει του γεγονότος ότι θα απουσιάζει ο Ρομπέρζ με την Αταλάντα σε 17 μέρες. Χθες πάντως επέλεξε να ξεκουράσει τον Ισπανό Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE