ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο - Κλειστός ο δρόμος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο - Κλειστός ο δρόμος

Λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης που έγινε την Τρίτη 03 Οκτωβρίου, 2017, γύρω στις 5:45 η ώρα, στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το ΓΣΠ, στην Λευκωσία, στις λωρίδες με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λεμεσό είναι κλειστός.

Προτρέπονται οι οδηγοί όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ και κατευθύνονται προς Λεμεσό μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού στα Λατσιά. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οδηγούσε μοτοσυκλέτα χαμιλού κυβισμού στον αυτοκινητόδρομο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE