ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο - Κλειστός ο δρόμος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο - Κλειστός ο δρόμος

Λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης που έγινε την Τρίτη 03 Οκτωβρίου, 2017, γύρω στις 5:45 η ώρα, στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το ΓΣΠ, στην Λευκωσία, στις λωρίδες με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ο αυτοκινητόδρομος στην κατεύθυνση προς Λεμεσό είναι κλειστός.

Προτρέπονται οι οδηγοί όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ και κατευθύνονται προς Λεμεσό μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού στα Λατσιά. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οδηγούσε μοτοσυκλέτα χαμιλού κυβισμού στον αυτοκινητόδρομο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE