ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οδηγούσε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού στον αυτοκινητόδρομο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οδηγούσε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού στον αυτοκινητόδρομο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, στο ύψος των Λατσιών με κατεύθυνση προς Λεμεσό , γύρω στις 5:45 το πρωί της Τρίτης (3/10).

Τού Τάσου Χριστοδούλου Στο δυστύχημα εμπλέκονται, μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και όχημα με πινακίδες του ψευδοκράτους. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα του θύματος – Αναζητεί και δεύτερο όχημα η Αστυνομία – Έλεγαν ότι δεν υπάρχει εγκατάλειψη σκηνής ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκαν οι επί τόπου εξετάσεις της Τροχαίας Λευκωσίας στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα νωρίς το πρωί της Τρίτης (03/10). ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο – Κλειστός ο δρόμος Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διεξαγωγή έρευνας για αίτια του θανατηφόρου, αλλά και για ρύθμιση της οδικής κυκλοφορίας, αφού λόγω του δυστυχήματος ο αυτοκινητόδρομος με κατεύθυνση προς την Λεμεσό είναι κλειστός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE