Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Mια μεγάλη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το πρωινό της Τετάρτης (4/10) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαίφης, Κωνσταντίνος Παναγή) που έπαιξαν είτε παίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να μιλήσουν με την μαθητιώσα νεολαία, και να λάβουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των παιδιών σχετικά γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρευρισκόμενοι στο Debate «οι μαθητές ρωτούν», ήταν και ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης μας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Themasports.com.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE