Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Mια μεγάλη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το πρωινό της Τετάρτης (4/10) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαίφης, Κωνσταντίνος Παναγή) που έπαιξαν είτε παίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να μιλήσουν με την μαθητιώσα νεολαία, και να λάβουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των παιδιών σχετικά γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρευρισκόμενοι στο Debate «οι μαθητές ρωτούν», ήταν και ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης μας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Themasports.com.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE