Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά αποκλειστικά στο ThemaSports (video)

Mια μεγάλη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το πρωινό της Τετάρτης (4/10) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαίφης, Κωνσταντίνος Παναγή) που έπαιξαν είτε παίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να μιλήσουν με την μαθητιώσα νεολαία, και να λάβουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των παιδιών σχετικά γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρευρισκόμενοι στο Debate «οι μαθητές ρωτούν», ήταν και ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης μας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Themasports.com.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE