Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Mια μεγάλη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το πρωινό της Τετάρτης (4/10) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαίφης, Κωνσταντίνος Παναγή) που έπαιξαν είτε παίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα και η ευκαιρία να μιλήσουν με την μαθητιώσα νεολαία, και να λάβουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των παιδιών σχετικά γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Ανάμεσα σε αυτούς που ήταν παρευρισκόμενοι στο Debate «οι μαθητές ρωτούν», ήταν και ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ και νυν της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης μας «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Themasports.com.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




