Το… «λουκούμι» χωρίς γλυκάδα και η «πράσινη Ιθάκη»!

Το… «λουκούμι» χωρίς γλυκάδα και η «πράσινη Ιθάκη»!

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ το υπόλοιπο πρόγραμμα της Ομόνοια πραγματικά έμοιαζε με “λουκούμι” το οποίο τελικά φάνηκε ότι του έλειπε η γλυκάδα (!!!).

Με όλο τον ενθουσιασμό που υπήρχε από το καλοκαίρι στις τάξεις της Ομόνοιας (ποδοσφαιριστές και οπαδούς), αλλιώς περίμεναν πολλοί το ξεκίνημα των “πρασίνων” στον φετινό μαραθώνιο.

Ντάξει είναι γεγονός ότι η Ομόνοια ξεκίνησε με τον ενθουσιασμό και την στρόφα της μεγάλης ομάδας όμως… δείχνει ότι κάτι της λειπεί (???) και πάλι, αυτό το έξτρα που θα την ανεβάσει εκεί ψηλά που θέλει να την βλέπει ο κόσμος της.

Είναι γεγονός ότι ακομή είναι νωρίς να αρχίσουμε να δαχτυλό – δείχνουμε και να βρίσκουμε για το ποιός φταίει ή όχι για την κακή μεσοαμυντική λειτουργεία (7 τέρματα) και για την δυστοκία ή καλύτερα για την αστοχία του “τριφυλλιού” σε αυτά πρώτα ματς του πρωταθλήματος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE