ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα κουβάρι οι μάγκες της Εθνικής Ελπίδων και τρελά πανηγύρια (video)

Ένα κουβάρι οι μάγκες της Εθνικής Ελπίδων και τρελά πανηγύρια (video)

> style="text-align: justify"> >

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου με την αντίστοιχη της Τουρκίας, οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγιναν έναν κουβάρι και πανηγύρισαν με την ψυχή τους μια τεράστια νίκη.

Τι κι αν η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου, μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο αρκούσε για τους Διεθνείς μας, οι οποίοι ξέσπασαν και από το 53ο μέχρι το 58ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν “τούμπα” το παιχνίδι με τους Τούρκους.

Το τι ακολούθησε με την λήξη του ματς δεν περιγράφεται… Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων υπό τους ήχους του ΖΟΡΜΠΑ έγιναν έναν με τον κόσμο και όλοι μαζί πανηγυρίσαν αυτή την τεράστια επιτυχία με όλη τους πραγματικά την καρδιά, κι αυτό μπορείτε να το δείτε και μέσα από το πιο κάτω βίντεο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top