Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε μπαρ στη Γλυφάδα

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε μπαρ στη Γλυφάδα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που άνοιξαν πυρ τα ξημερώματα της Κυριακής 8/10, έξω από μπαρ στη Γλυφάδα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μεταξά και Πανδώρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα πυρά τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Ένας εξ αυτών -σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ-  αλβανικής καταγωγής  φέρεται να κατέληξε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής. Από news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE