ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο ναυτιλιακού πράκτορα που στεγάζεται στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10.

Διαρρήκτες κατάφεραν είσοδο σε γραφεία εταιρείας στην περιοχή Ομονοίας, γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10. Οι δράστες, οι οποίοι κάλυπταν τα πρόσωπά τους με κουκούλα, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπολογίζεται να περιείχε περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ, σε μετρητά και προσωπικά αντικείμενα. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία, διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο καταγράφηκαν οι κινήσεις των δραστών, υλικό που αξιολογείται από το ΤΑΕ Λεμεσού. Τα γραφείο το οποίο παραβιάστηκε βρίσκεται στον τρίτο όροφο, όπου οι δράστες έφτασαν αφότου παραβίασαν πρώτα την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας. Σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, προχώρησε ο Ελληνοκύπριος ναυτιλιακός πράκτορας, ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος έκανε λεπτομερείς αναφορά για το ακριβές περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.