ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπέκυψε 69χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπέκυψε 69χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τελικά τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Νεκρή είναι η 69χρονη Tatiana Rodionova, τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία υπέκυψε στις 7 Οκτωβρίου.

`Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής, που διενεργήθηκε την Πέμπτη 12/10 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ο θάνατος της 69χρονης φαίνεται να προήλθε από μαζική πνευμονική εμβολή συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος. Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί κατά τη σύγκρουση του ποδηλάτου της, με λεωφορείο, που οδηγούσε 49χρονος, στην λεωφόρο Νίσσι στην Αγία Νάπα, γύρω στις 12.40μ.μ. της 23ης Σεπτεμβρίου. Από τη σύγκρουση η 69χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια. Μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για νοσηλεία. Γύρω στις 6.15μ.μ. της 7ης Οκτωβρίου, η 69χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE