ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελία υποψηφιότητας Αναστασιάδη και επίσημα - «Για μια δεύτερη και τελευταία θητεία» - BINTEO

Εξαγγελία υποψηφιότητας Αναστασιάδη και επίσημα - «Για μια δεύτερη και τελευταία θητεία» - BINTEO

Σε μια αίθουσα με πέραν των 1000 υποστηρικτών και συνεργατών του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εξήγγειλε την αναμενόμενη υποψηφιότητα του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τάσος Χριστοδούλου Παρόλο που επέλεξε να μην μπει σε επιθετικούς τόνους και να κρατήσει ένα κλίμα συνένωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της διακυβέρνησης του αλλά και για τις προθέσεις του σε μια μελλοντική εκλογή του. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του ήταν όπως το ThemaOnline σας αποκάλυψε αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπεραμύνθηκε των μεταρρυθμίσεων που έκανε στην Υγεία καθώς και στην Άμυνα με την τροχοδρόμηση του ΓΕΣΥ και την μείωση της θητείας.
Διαβάστε επίσης: «Μεγάλε, Νίκο, Αναστασιάδη!» – Τα παρασκήνια της ομιλίας – Καταχειροκροτήθηκε μιλώντας για τους φόρους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Αυτό δεν είναι troll – Ο Νίκος Αναστασιάδης δημιουργεί το youtube channel Nikaros Tv – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η στιγμή που ο… παππούς Νίκος Αναστασιάδης αγκαλιάζει τα εγγόνια του – Έφυγε και τον κάλεσαν εσπευσμένα πίσω για selfies – VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Σχετικά με την οικονομία αναφέρθηκε στο γεγονός παρόλο που παράλαβε μια οικονομία οικονομικά ασθενέστερη καταφέραμε σήμερα να καταγράφουμε ρυθμούς ανάπτυξης μειώνοντας σταδιακά την ανεργία πετυχαίνοντας πρωτογενή πλεονάσματα. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του ότι το Succes story της κυβερνητικής πολιτικής «δεν το λέμε εμείς το λένε οι έξω». Δείτε το βίντεο από την ομιλία του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top