ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βυθό φράγματος και έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε βυθό φράγματος και έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία

Αυτοκίνητο παλιό τύπου Land Rover χωρίς αριθμούς εγγραφής που εντοπίστηκε στο βυθό του φράγματος Ευρέτου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία .Η Αστυνομία για το όχημα ενημερώθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου 14/10 από πολίτη.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως το όχημα ήταν βυθισμένο σε βάθος τριών μέτρων και πέντε μέτρων από την ακτή του φράγματος. Επί τόπου ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ η οποία επισκέφτηκε το μέρος με την Αστυνομία και σήμερα ξεκίνησε η επιχείρηση ανέλκυσης του. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για παλιό όχημα που εκτιμάται πως βρίσκεται αρκετά χρόνια στο βυθό του φράγματος . Οι έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ συνεχίζονται, ενώ όπως διαπιστώθηκε εντός του οχήματος δεν επέβαινε κανένα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.