Σισέ στο ThemaSports: «Αυτό που έκανε ο διαιτητής δεν είναι φυσιολογικό»

Σισέ στο ThemaSports: «Αυτό που έκανε ο διαιτητής δεν είναι φυσιολογικό»

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Σεκού Σισέ σε δηλώσεις του στο ThemaSports σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο 32χρονος επιθετικός αν και δεν ρωτήθηκε σχολίασε με αρκετά καυστικό τρόπο τη διαιτησία του Λεόντιο Τράττου, τονίζοντας ότι δεν ήταν φυσιολογική.

Ταυτόχρονα θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο και γι’ αυτό ήρε το βαθμό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Σεκού, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα με το τελικό 1-1 να φαντάζει ένα καλό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.
«Πιστεύω είναι καλό αποτέλεσμα γιατί πήραμε μία κόκκινη κάρτα και ήταν πιο δύσκολο για την ομάδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE