Μπαίνει στο… Ιταλικό κλίμα ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα

Μπαίνει στο… Ιταλικό κλίμα ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα

Λίγο πριν τις 01:00 ξημερώματα Τετάρτης (18-10), συγκεκριμένα 00:40, η αποστολή του Απόλλωνα έφθασε στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Μετά από 3ήμιση ώρες ταξίδι με την ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας, η αποστολή και όσοι την συνοδεύουν έφθασε στην Μπολόνια, όπου από εκεί οδικώς με πούλμαν για μία ώρα είναι στην Πάρμα.

Ήρεμο ταξίδι, εξαιρετικό κλίμα, με τη… φόρα των δύο θετικών αποτελεσμάτων με Έβερτον και Λιόν, ο Απόλλωνας το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα με στόχο να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή και να παραμείνει στο παιχνίδι πρόκρισης για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Το συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση στο κυρίως γήπεδο του «Mapei» ενόψει της αναμέτρησης με την Aταλάντα το βράδυ της Πέμπτης (19/10).


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE