ΠΑΡΑ-THEMA

Προεδρικές Εκλογές: Τουλάχιστον τα βρήκαν με ποια σειρά θα κάθονται στα πάνελ - «Αδικημένη» η Κουκκίδου του Νικόλα

Προεδρικές Εκλογές: Τουλάχιστον τα βρήκαν με ποια σειρά θα κάθονται στα πάνελ - «Αδικημένη» η Κουκκίδου του Νικόλα

Από την μέρα που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξήγγειλε επίσημα την υποψηφιότητα του και οριστικοποιήθηκε ότι η Αννίτα Δημητρίου θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου, τα πάνελ στις ενημερωτικές εκπομπές έχουν πάρει φωτιά.

Δεν τα βρίσκουν πουθενά βρε παιδί μου… Ο καθένας το βιολί του! Εθνική συνεννόηση μηδέν. Φυσικά θα μου πείτε, σε προεκλογική βρισκόμαστε άνθρωπε μου, τι συνεννοήσεις και πράσινα άλογα; Πόλωση, πόλωση και πάλι πόλωση. Συνεννόηση θα υπάρξει στο μεσοδιάστημα της πρώτης με την δεύτερη Κυριακή για την νομή της εξουσίας και των Υπουργείων. Τέλος πάντων, αν μη τι άλλο οι εκπρόσωποι των επιτελείων τα βρήκαν στην σειρά με την οποία θα κάθονται στα πάνελ. Αν και γράφτηκε ότι η Χαραλαμπίδου είχε κάποιες ενστάσεις τελικά φαίνεται να συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από την παρουσία των τεσσάρων εκπροσώπων των επιτελείων στο «Μεσημέρι και Κάτι» την Τετάρτη 18/10. Οι εκπρόσωποι των επιτελείων κάθισαν ανάλογα με τα ποσοστά των κομμάτων που στηρίζουν την κάθε υποψηφιότητα. Πρώτη η Αννίτα Δημητρίου, δεύτερη η Άννα Προκοπίου – Κουκκίδου, τρίτη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και τελευταίος ο άντρας της παρέας ο Κωνσταντίνος Ζένιος. Πάντως, αν αθροίσουμε τα ποσοστά των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, η εκπρόσωπος του Νικόλα θα έπρεπε να κάθεται μπροστά από την Αννίτα, δηλαδή πρώτη και όχι δεύτερη. 30,72% είναι το άθροισμα του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της Αλληλεγγύης και των Οικολόγων σε αντίθεση με τον ΔΗΣΥ που έλαβε 30,69%. Ελπίζουμε τωρά να μεν ανοίξαμε νέες φάλιες...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top