LIFESTYLE

«Πόρτα» στην Ελίτα από Χαραλαμπίδου – «ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

«Πόρτα» στην Ελίτα από Χαραλαμπίδου – «ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Μια αινιγματική ανάρτηση έπεσε στην αντίληψη μας την Κυριακή 15/10, από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου… Την Τρίτη 17 του μήνα καταλάβαμε ποιον και τι εννοούσε η εκπρόσωπος του κ. Μαλά.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Την Κυριακή ενώ "σκρολάραμε" στο "φατσοβιβλίο", γνωστόν και ως facebook, πέφτει στην αντίληψη η εξής ανάρτηση της κ. Χαραλαμπίδου: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άλλες, γι αυτό θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Με ενοχλεί να γίνονται ρεπορτάζ που εστιάζουν στο φύλο μου, στη γυναικεία μου υπόσταση. Είμαι πολιτικός είμαι δημοσιογράφος και τέτοιους διαχωρισμούς κάνουν μόνο κάποιοι στο μυαλό τους που ακόμα να κατανοήσουν ότι και στην πολιτική υπάρχουν ικανοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Γι αυτό σας παρακαλώ πολύ για ρεπορτάζ με τέτοιου είδους αντικείμενο έμενα μην με παίρνετε τηλέφωνο . ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ . Να με κρίνετε στη βάση της δράσης μου και των επιχειρημάτων που καταθέτω».   "Ρε τι να έγινε, ποιος να πείραξε την Είρηνη;", διερωτώμασταν… Τελικά επειδή στην Κύπρο τίποτα δεν μένει κρυφό, όλα αποκαλύφθηκαν ή τουλάχιστον νομίζουμε ότι λύσαμε τον «γρίφο». Την Τρίτη που λέτε, δυο μέρες μετά την ανάρτηση της Ειρήνης, η Ελίτα Μιχαηλίδου και η Κωνστάντια Δημητριάδου στην εκπομπή τους στο ΡΙΚ με την ονομασία «Γυναικεία Υπόθεση», είχαν καλεσμένες τις γυναίκες εκπροσώπους Τύπου των επιτελείων των υποψήφιων Προέδρων Αννίτα Δημητρίου και Άννα Προκοπίου - Κουκκίδου . Δεν ήταν όμως όλες. Απουσίαζε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Άρα τι κάνε νιαου – νιαου στα κεραμίδια…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top