Διαμαρτυρίες για την παράσταση του Χρανιώτη "Η ώρα του Διαβόλου" - Εξαπολύουν κατηγορίες για σατανισμό

Διαμαρτυρίες για την παράσταση του Χρανιώτη "Η ώρα του Διαβόλου" - Εξαπολύουν κατηγορίες για σατανισμό

Στην Ελλάδα του 2017 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου» Ο Γιώργος Χρανιώτης, πρωταγωνιστής της παράστασης είπε χαρακτηριστικά στο thestival: "Είναι περισσότερο αστείο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι εμποδίζουν την τέλεση μίας παράστασης. Είναι ένα κείμενο του Φερνάντο Πεσσόα και από όσο έχω διαβάσει δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ή τέτοιου είδους πρακτικές. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να διαβάσουν το βιβλίο και από εκεί και πέρα να αποκρυσταλλώσουν μία άποψη, να κατανοήσουν τα πολύ αυτονόητα και να διαμαρτύρονται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο, όταν το κρίνουν απαραίτητο. Όχι για κάτι τέτοιο γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο και αστείο ταυτόχρονα”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE