ΕΛΛΑΔΑ

Με κτύπημα στο κεφάλι παρέλαβε το παιδί της μητέρα από το σχολείο - Της ζητήθηκε να αποσιωπηθεί το γεγονός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με κτύπημα στο κεφάλι παρέλαβε το παιδί της μητέρα από το σχολείο - Της ζητήθηκε να αποσιωπηθεί το γεγονός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια μητέρα σε απόγνωση δημοσιοποίησε την Τετάρτη 18/10 το απόγευμα, σε ομάδα που υπάρχει στο Facebook με τίτλο «Μεγαλώνοντας παιδιά στην Πάτρα» μια απίστευτη καταγγελία.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η ανάρτησή της, όταν πήγε να πάρει το παιδάκι της από το σχολείο, το βρήκε σε πολύ κακή κατάσταση. Η καταγγελία συγκεκριμένα αναφέρει: "Έγινε σε ένα σχολείο εδώ στην Πάτρα. Η μητέρα κλήθηκε να πάρει το παιδί της, μαθητή της πρώτης δημοτικού, από το σχολείο σε αυτή την κατάσταση. Χρειάστηκε ακόμα και ράμματα το παιδί. Το σχολείο ζήτησε να αποσιωπηθεί το συμβάν, ώστε να μην μπλέξουν οι υπεύθυνοι και δυσφημιστεί σαν σχολείο. Το αφήνω σαν γεγονός εδώ χωρίς προσωπικά σχόλια προς το παρόν αν και ομολογώ πως έχω σοκαριστεί πολύ. Να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα και να το παίρνεις πίσω έτσι... Ας φροντίσουμε όλοι τα παιδιά μας. Και τα παιδιά θύματα αλλά κυρίως τα παιδιά θύτες. Οι δάσκαλοι ας έχουν τον νου τους ένα τσακ παραπάνω, γιατί οι καιροί αγρίεψαν πολύ ως φαίνεται και τα παιδιά αντί για ανεμελιά κουβαλάνε μέσα τους θυμό. Πολύ θυμό. Δεν θα κοινοποιηθεί το σχολείο ούτε τα στοιχεία του παιδιού ή της μητέρας οπότε μην με ρωτάτε και όσοι ξέρετε μην τα αναφέρετε εδώ. Η φωτογραφία κοινοποιείται με την άδεια της μητέρας». *H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top