ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Με 14 μαχαιριές και κτύπημα στην καρδιά σκότωσε την 32χρονη Δώρα ο δολοφόνος

ΑΘΗΝΑ: Με 14 μαχαιριές και κτύπημα στην καρδιά σκότωσε την 32χρονη Δώρα ο δολοφόνος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζεμπέρη που δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

ΑΘΗΝΑ: Δολοφονία νεαρής γυναίκας μέσα σε νεκροταφείο – Φώναζε για βοήθεια πριν χάσει τη ζωή της από τις μαχαιριές που δέχτηκε   Ενώ σύμφωνα με την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η δολοφονία, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνας διαπίστωσε ότι η άτυχη 32χρονη είχε δεχθεί τελικά 14 μαχαιριές! Όπως είπε ο ίδιος, μάλιστα, μια από τις μαχαιριές που κατάφερε ο άγνωστος -μέχρι στιγμής- δολοφόνος ήταν στην καρδιά της Δώρας. Βάσει των ευρημάτων, δε, η νεαρή εφοριακός που ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ προσπάθησε να αμυνθεί καθώς βρέθηκαν αμυχές στα χέρια γεγονός που για τον ιατροδικαστή σημαίνει ότι προσπάθησε να προστατευτεί. Την ίδια ώρα ο χαροκαμένος πατέρας της ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου. «Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Ο άγνωστος όμως την ακολούθησε, την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι, καταφέροντάς την την «χαριστική βολή». Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β' νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του πρώην αρραβωνιαστικού της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό ατύχημα με γερανό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top