Γκάλοπ Themasports: Πιστεύει ο κόσμος στην ανάκαμψη της Ομόνοιας; (video)

Γκάλοπ Themasports: Πιστεύει ο κόσμος στην ανάκαμψη της Ομόνοιας; (video)

Άλλα περίμεναν οι φίλοι της Ομόνοιας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν… και τελικά άλλα βλέπουν από την ομάδα τους σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές (χρωστάει ένα παιχνίδι με Απόλλωνα).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας και Γιώργος Λεωνίδου

Η ήττα από την Πάφο αλλά και οι τρεις συνεχόμενες αποτυχίες με Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή Αραδίππου σκόρπισαν την απογοήτευση στους οπαδού τους «τριφυλλιού», οι οποίοι παρά την πίκρα τους και την «κατήφεια» τους, από τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα δηλώνουν έτοιμοι να παραμείνουν μέχρι τέλους δίπλα στην Ομόνοια και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου.

Μετά και την τελευταία ήττα της Ομόνοιας από τους «φτεροπόδαρους», η κάμερα της ιστοσελίδας μας Themasports.com, βγήκε και πάλι έξω στους δρόμους, και στις καφετέριες και αυτή την φορά ζήτησε από τους υποστηρικτές της Λευκωσιάτικης ομάδας να μας «καταθέσουν» τις απόψεις τους για το τι φταίει και οι «πράσινοι» δέχονται συνεχόμενα «χαστούκια».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.