Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Δυο ντέρμπι έχει το «μενού» της 8ης αγωνιστικής με το ένα να είναι το Ομόνοια-ΑΕΛ στο ΓΣΠ (21/10 18:00).

Η ιστοσελίδα μας ThemaSports ζήτησε από ένα προπονητή, και συγκεκριμένα του Διγενή Ορόκλινης κύριο Μιχάλη Μάρκου, να μας αναλύσει το παιχνίδι αυτό και να μας καταθέσει τις δικές του θέσεις από την δική του οπτική γωνία. Έχει ανεβάσει τον Διγενή κατηγορία πέρσι (φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη) και είναι ένας νέος τεχνικός με όρεξη, πάθος για αυτό που κάνει και αρέσκεται στο να δουλεύει σκληρά.

«Παγκόσμιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας…», «Η Ομόνοια έχει μεγάλη πίεση καθώς…», και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τον κύριο Μάρκου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE