Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Δυο ντέρμπι έχει το «μενού» της 8ης αγωνιστικής με το ένα να είναι το Ομόνοια-ΑΕΛ στο ΓΣΠ (21/10 18:00).

Η ιστοσελίδα μας ThemaSports ζήτησε από ένα προπονητή, και συγκεκριμένα του Διγενή Ορόκλινης κύριο Μιχάλη Μάρκου, να μας αναλύσει το παιχνίδι αυτό και να μας καταθέσει τις δικές του θέσεις από την δική του οπτική γωνία. Έχει ανεβάσει τον Διγενή κατηγορία πέρσι (φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη) και είναι ένας νέος τεχνικός με όρεξη, πάθος για αυτό που κάνει και αρέσκεται στο να δουλεύει σκληρά.

«Παγκόσμιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας…», «Η Ομόνοια έχει μεγάλη πίεση καθώς…», και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τον κύριο Μάρκου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE