Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Μάρκου στο ThemaSports: «Πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια αν θέλει…»

Δυο ντέρμπι έχει το «μενού» της 8ης αγωνιστικής με το ένα να είναι το Ομόνοια-ΑΕΛ στο ΓΣΠ (21/10 18:00).

Η ιστοσελίδα μας ThemaSports ζήτησε από ένα προπονητή, και συγκεκριμένα του Διγενή Ορόκλινης κύριο Μιχάλη Μάρκου, να μας αναλύσει το παιχνίδι αυτό και να μας καταθέσει τις δικές του θέσεις από την δική του οπτική γωνία. Έχει ανεβάσει τον Διγενή κατηγορία πέρσι (φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη) και είναι ένας νέος τεχνικός με όρεξη, πάθος για αυτό που κάνει και αρέσκεται στο να δουλεύει σκληρά.

«Παγκόσμιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας…», «Η Ομόνοια έχει μεγάλη πίεση καθώς…», και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τον κύριο Μάρκου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE