Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Δυο ντέρμπι έχει το «μενού» της 8ης αγωνιστικής με το ένα να είναι το Ομόνοια-ΑΕΛ στο ΓΣΠ (21/10 18:00).
Η ιστοσελίδα μας ThemaSports ζήτησε από ένα προπονητή, και συγκεκριμένα του Διγενή Ορόκλινης κύριο Μιχάλη Μάρκου, να μας αναλύσει το παιχνίδι αυτό και να μας καταθέσει τις δικές του θέσεις από την δική του οπτική γωνία. Έχει ανεβάσει τον Διγενή κατηγορία πέρσι (φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη) και είναι ένας νέος τεχνικός με όρεξη, πάθος για αυτό που κάνει και αρέσκεται στο να δουλεύει σκληρά.
«Παγκόσμιο φαινόμενο ο κόσμος της Ομόνοιας…», «Η Ομόνοια έχει μεγάλη πίεση καθώς…», και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τον κύριο Μάρκου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




