ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταλά στο ThemaSports: «Στις άσχημες στιγμές η ομάδα ήταν ενωμένη» (video)

Καταλά στο ThemaSports: «Στις άσχημες στιγμές η ομάδα ήταν ενωμένη» (video)

> style="text-align: justify"> >

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά, μίλησε στην κάμερα του ThemaSports μετά τη μεγάλη νίκη της Λαρνακιώτικης ομάδας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ανάμεσα σε άλλα, ότι στις άσχημες στιγμές η ομάδα ήταν ενωμένη και ότι ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ποια είναι η άποψη σου;

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Πιστευώ για όλους τους φιλάθλους, για όλη την ΑΕΚ, τους παίκτες ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον τίτλο».

Στα προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΚ δεν πήρε καλά αποτελέσματα αλλά απέδειξε ότι παραμένει μία καλή ομάδα και θα είναι εκεί μέχρι το τέλος για να παλέψει για το πρωτάθλημα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top