ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συλλήψεις, πρόστιμα και καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής και άλλα υποστατικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συλλήψεις, πρόστιμα και καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής και άλλα υποστατικά

Μεγάλη επιχείρηση με σκοπό τον έλεγχο και την πρόληψη της εγκληματικότητας, διενήργησε το απόγευμα της Κυριακής 22/10 στη Λευκωσία, η Αστυνομία, σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Στην επιχείρηση, που διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 1μ.μ. και 7μ.μ. την Κυριακή 22/10, έλαβαν μέρος από πλευράς Αστυνομίας, ο ΟΠΕ Λευκωσίας, η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λευκωσίας, η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και η Μηχανοκίνητη Αντιοχλαγωγική Ομάδα Λευκωσίας, ενώ συμμετείχαν επίσης λειτουργοί του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε διάφορα υποστατικά της πρωτεύουσας, από τις οποίες προέκυψαν συνολικά 25 καταγγελίες. Τα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, προέβησαν συνολικά σε εννέα καταγγελίες, οι οποίες αφορούσαν διάφορα αδικήματα όπως κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, παραβάσεις του περί μεγαφώνων Νόμου και παραβάσεις του Νόμου περί Ιδιωτικών Γραφείων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας, προχώρησαν σε οκτώ καταγγελίες, που αφορούσαν υποθέσεις αδήλωτης εργασίας, ενώ οι λειτουργοί του ΚΟΤ, προέβησαν σε άλλες οκτώ καταγγελίες για παραβάσεις του Νόμου περί Κέντρων Αναψυχής. Επίσης, από την ΥΑΜ Λευκωσίας, διενεργήθηκαν συνολικά 155 έλεγχοι προσώπων, από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις συλλήψεις προσώπων, για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top