Πέφτουν τα τσιμέντα! Ο Μιχάλης Κάκκουφας νέος συνεργάτης του ThemaSports (video)

Πέφτουν τα τσιμέντα! Ο Μιχάλης Κάκκουφας νέος συνεργάτης του ThemaSports (video)

Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά από σήμερα στο ThemaSports. Μιχάλης Κάκκουφας! Ο κωμικός από την Αραδίιπου ρίχνει τα τσιμέντα και έρχεται στην ιστοσελίδα μας για να ταράξει τα νερά.

Ο Κάκκουφας είναι εδώ για να σας χαρίσει άφθονο γέλιοσατιρίζοντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την επικαιρότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Αύριο Τρίτη (24/10) θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του Μιχάλη Κάκκουφα.

Προετοιμαστείτε κατάλληλα…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE