Πέφτουν τα τσιμέντα! Ο Μιχάλης Κάκκουφας νέος συνεργάτης του ThemaSports (video)

Πέφτουν τα τσιμέντα! Ο Μιχάλης Κάκκουφας νέος συνεργάτης του ThemaSports (video)

Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά από σήμερα στο ThemaSports. Μιχάλης Κάκκουφας! Ο κωμικός από την Αραδίιπου ρίχνει τα τσιμέντα και έρχεται στην ιστοσελίδα μας για να ταράξει τα νερά.

Ο Κάκκουφας είναι εδώ για να σας χαρίσει άφθονο γέλιοσατιρίζοντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την επικαιρότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Αύριο Τρίτη (24/10) θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του Μιχάλη Κάκκουφα.

Προετοιμαστείτε κατάλληλα…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE