Πολύ κακό για το τίποτε… Πεσέϊρο ο διάδοχος του Πέδρο

Πολύ κακό για το τίποτε… Πεσέϊρο ο διάδοχος του Πέδρο

Πολύ κακό για το τίποτε, αποδείχθηκαν αυτά που γράφτηκαν περί υποψηφιότητας Μπαλταζάρ για τον πάγκο της Εστορίλ.

Χθες η επίσημη ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση, όπου ανέφερε ότι ο Πορτογάλος κόουτς τους είπε ότι δεν δέχθηκε επίσημη κρούση από τον σύλλογο της πατρίδας του.

Εδώ και μερικές μέρες, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Χάμπος Κυριάκου, έχει νέο προπονητή. Είναι ο Ζοσέ Πεσέιρο, γνωστός από το πέρασμα του πριν μερικά χρόνια από τον πάγκο του ΠΑΟ.

Διαδέχεται τον Αγκολέζο Πέδρο Εμανουέλ, που είχε δουλέψει στον Απόλλωνα για ενάμισι χρόνο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE