LIFESTYLE

Τι θα βάλει στο κεφάλι του ο βρακάς από την Κύπρο στο επόμενο επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; Πέραν των 40 κιλών στο βάρος!

Τι θα βάλει στο κεφάλι του ο βρακάς από την Κύπρο στο επόμενο επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; Πέραν των 40 κιλών στο βάρος!

Στα 38 του χρόνια ο Ντίνος Κκαντής διαθέτει 28 χρόνια πείρας στον χορό των ποτηριών, αφού το κάνει από τα 10 του χρόνια.

Οι δύο Κύπριοι φόρεσαν τις παραδοσιακές κυπριακές τους στολές, και ανέβηκαν στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για να δείξουν το ταλέντο τους στον παραδοσιακό κυπριακό χορό με τα ποτήρια. Ο Κυριάκος Ευθυμίου τοποθετούσε με απόλυτη συγκέντρωση ποτήρια και μπουκάλια στο κεφάλι του Ντίνου και αυτός χόρευε προσπαθώντας να τα ισορροπήσει στο κεφάλι του. Πέρασαν στην επόμενη φάση με 3 «ναι» και έδωσαν την υπόσχεση πως την επόμενη φορά ο Ντίνος εκτός από ποτήρια και μπουκάλια, θα ισορροπήσει και ένα τραπέζι πάνω στο κεφάλι του. Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Ντίνο Κκαντή ο οποίος μας περιέγραψε την επόμενη τους εμφάνιση στο talent show που παρακολουθούμε από το ΣΙΓΜΑ. Θα τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα ανάποδο τραπέζι, έναν σταυρό ξύλινο και θα είναι γεμάτο ποτήρια, κάτι που ζυγίζει περίπου 40 κιλά. Όπως μας ανέφερε η κυπριακή σημαία θα βρίσκεται και πάλιν στην σκηνή, αφού σκοπός τους είναι να δείξουν την κυπριακή παράδοση και κουλτούρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην προηγούμενη του εμφάνιση στο κεφάλι του είχε περίπου 30 κιλά. Δείτε στο video που ακολουθεί την εμφάνισή του Ντίνου και του Κυριάκου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top