«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση
Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

Επίσης αναφέρει ότι δεν έκανε έρωτα μαζί με τον Θαλασίτη απλά πήγαν στο ξενοδοχείο και παράγγειλαν φαγητό. Τώρα το πως τον φωτογράφησε ξαπλωμένο ημίγυμνο το αφήνει λίγο αδιευκρίνιστο.
Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ενώ υπάρχει ένα κίνημα με haters υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που στο Twitter της, λογαριασμό τον οποίο έκλεισε, της αναφέρουν ότι αυτοί που την μισούν στην πραγματικότητα την «ζηλεύουν επειδή κοιμήθηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή και τηλεπέρσονα της βρετανικής σειράς «Love Island».
Σχετικά με την φωτογραφία της η οποία την δείχνει να πίνει κρασί η ίδια θέλοντας φυσικά να προκαλέσει αναφέρει ότι ήταν 15 χρονών όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Από ότι φαίνεται απολαμβάνει την προσοχή που απέκτησε από αυτό το περιστατικό. Ήδη οι ακόλουθοι της αυξήθηκαν κατά 10,000 μόνο το Σαββατοκυρίακο.
Ο ίδιος ο κ. Θαλασίτης δηλώνει ότι νόμιζε ότι ήταν 19 χρονών αφού την συνάντησε όπως αναφέρει ο ίδιος σε κλαμπ το οποίο θα έπρεπε να δείξεις ταυτότητα για να μπεις μέσα.

