ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τρίτο χτύπημα των νυχτοβατών στο θύμα σε δύο μήνες

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τρίτο χτύπημα των νυχτοβατών  στο θύμα σε δύο μήνες

Κακόβουλη ενέργεια έδειξαν τα αποτελέσματα των ερευνών, για τη φωτιά που ξέσπασε σε όχημα 22χρονης στη Λεμεσό τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24/9). Ξανά στόχος των νυχτοβατών στο πρόσφατο παρελθόν.

Του Χρίστου Ζήνωνος Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι είναι η τρίτη φορά που όχημα της 22χρονης γίνεται στόχος εμπρησμού, σε διάστημα δύο μηνών, ενώ τα ευρήματα της Αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΨΑΛΟΣ: Η στιγμή που καίγεται το όχημα της 22χρονης -Το οδηγεί ο πατέρας της – VIDEO Γείτονες ανέφεραν ότι την ώρα που το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες ακούστηκαν δύο με τρεις εκρήξεις, κάτι που όπως μας εξήγησε αρμόδια πηγή πιθανό να οφείλεται σε έκρηξη που προκλήθηκε στα ελαστικά του οχήματος , λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, γεγονός που ενισχύεται από το ότι στη σκηνή δεν βρέθηκαν ενδείξεις για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.