LIFESTYLE

Ούτε που πάει το μυαλό σας - Τι δουλειά έκανε ο Κώστας Πρίγκιπας πριν την τηλεόραση; VIDEO

Ούτε που πάει το μυαλό σας - Τι δουλειά έκανε ο Κώστας Πρίγκιπας πριν την τηλεόραση; VIDEO

O stand up comedian και παρουσιαστής της εκπομπής "Πρίγκιπας Saturday Night" έκανε μια εντελώς διαφορετική ζωή πριν γίνει τηλεοπτικό πρόσωπο και εισβάλει στα σπίτια μας.

Και όμως ο Κώστας Πρίγκηπας ήταν καθηγητής και μάλιστα για πολλά χρόνια. Όπως είπε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" προτού του κάνει πρόταση ο Τοκαρής για να μεταβεί στην τηλεόραση, δίδασκε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ενασχόλησή του με την εκπαίδευση ήταν κάτι που του άρεσε, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε "Από τις μόνες δουλειές που μπορεί να πάεις δουλειά και να βρεθείς στο Τρόοδος να τρώεις σούβλα". Σχετικό άρθρο: Ο καλεσμένος της Ευριπίδου την κορόιδευε on air για την πρεμιέρα του Star Κύπρος 2017! Δείτε την αντίδραση της Κωνσταντίνας – VIDEO Μια δουλειά ωραία όπως είπε, με τους μαθητές του να υπολογίζει ότι περνούσαν καλά μαζί του, αφού έριχνε τις ατάκες του, τα ανέκδοτά του... Και μπορεί τα νούμερα, αλλά και τα σχόλια του κόσμου να τον ενοχλούσαν αρκετά στο παρελθόν, ειδικά τα αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά η δουλειά του είναι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ... Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top