ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον μαχαίρωσε γιατί παραπονέθηκε για τη δυνατή μουσική – Συνελήφθη ο 53χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον μαχαίρωσε γιατί παραπονέθηκε για τη δυνατή μουσική – Συνελήφθη ο 53χρονος

Πήγε στον γείτονα του να παραπονεθεί για τη δυνατή μουσική και τον χτύπησε στο κεφάλι, στη συνέχεια ο θύτης μετέβη στην οικία του θύματος και του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τετάρτη 25/10, 47χρονος κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, κατάγγειλε στις αρχές ότι τη Δευτέρα 23/10, μετέβη σε υποστατικό 53χρονου που βρίσκεται κοντά στην οικία του για να κάνει παράπονο για τη δυνατή μουσική. Στην καταγγελία του ο 47χρονος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, μετά από συζήτηση που είχε με τον 53χρονου, του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Το επεισόδιο, σύμφωνα με την καταγγελία δεν έληξε εκεί, αφού ο 53χρονος φέρεται, να εισήλθε στην αυλή της οικίας του 47χρονου, προκάλεσε ζημιά στην κύρια είσοδο της οικιας και αφού τον απείλησε του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο αριστερό χέρι. Ακολούθως, ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Ο 53χρονος συνελήφθη την Παρασκευή 27/10, μετά από έκδοση σχετικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμό Κιτίου εξετάζει την υπόθεση. *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top