Γερό ανακάτεμα της «τράπουλας» από Λέβι! (pic)

Γερό ανακάτεμα της «τράπουλας» από Λέβι! (pic)

Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει την Ανόρθωση στο σημερινό (28/10, ΓΣΠ) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια ο Ρόνι Λέβι, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές, αφού έμειναν εκτός οι Μπανταλόφσκι, Γκάντσεφ, Άλβες, Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ και τις θέσεις τους πήραν οι Σιβού, Οικονομίδης, Καμαρά, Σισέ και Καλό.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Αρούς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Καμαρά, Καλό, Σισέ.

Δείτε και το γράφημα:


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE