Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου – Αποπαγιδεύτηκαν οδηγός και συνοδηγός

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου – Αποπαγιδεύτηκαν οδηγός και συνοδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου το απόγευμα της Δευτέρας 30/10 με επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική αναφέρει: Η ώρα 16:02 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τα Μανδριά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Οι επιβάτες (οδηγός και συνοδηγός) του 2ου οχήματος αποπαγιδεύτηκαν με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο οδηγός του 1ου οχήματος μεταφέρθηκε επίσης  στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου  με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.