Αποκάλυψε τους λόγους παραίτησης του από Β. Διευθυντής της Κλινικής Εντατικής θεραπείας ο Γιώργος Μιξίδης

Αποκάλυψε τους λόγους παραίτησης του από  Β. Διευθυντής της Κλινικής Εντατικής θεραπείας ο Γιώργος Μιξίδης

 Στους λόγους της παραίτησης του από την θέση του βοηθού Διευθυντή της Κλινικής Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναφέρεται ο Εντατικολόγος-Πνευμονολόγος Γιώργος Μιξίδης, σε ανακοίνωση του την Τετάρτη 1/11.

Ο κ. Μιξίδης αναφέρει ότι η παραίτηση του» έχει να κάνει καθαρά με το δυσάρεστο αίσθημα αδυναμίας» να κάνει «πλέον σωστά και αποτελεσματικά» την δουλειά του, την φροντίδα ασθενών, «σε ένα περιβάλλον που να επικρατεί ο επαγγελματισμός και ο αλληλοσεβασμός». «Για μένα το αίτιο του πιο πάνω είναι οι χρόνιες δυσλειτουργίες που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ειδικότερα στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας, οι οποίες δυσλειτουργίες για μένα είναι μη αναστρέψιμες υπό το παρόν καθεστώς», προσθέτει. Ο κ. Μιξίδης εκφράζει λύπη που η παραίτηση του «γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από διάφορους» και προσθέτει ότι η παραίτηση του «δεν έχει να κάνει με κόμματα, συνδικαλιστικά θέματα ή με τον νυν Υπουργό Υγείας ο οποίος ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά με τα θέματα που με απασχόλησαν», όπως αναφέρει. «Σαφώς δεν έχει να κάνει με τις χρηματικές απολαβές-δεν ήταν ο λόγος όταν ήρθα στην Κύπρο ενώ είχα μια πολύ πιο ‘επικερδή’ θέση στο εξωτερικό και δεν είναι ο λόγος τώρα», προσθέτει. Τέλος, ο κ. Μιξίδης ευχαριστεί όλους εκείνους που με ανιδιοτελή προσφορά, όπως αναφέρει, «εργάζονται στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας με κύρια ανταμοιβή την περηφάνεια του να κάνουν σωστά την δουλειά τους», προσθέτοντας ότι ήταν για τον ίδιο «μεγάλο στήριγμα και έμπνευση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE